لذت آشپزی

رولت حلوا

 

رولت حلوا


 


 


دوستان عزیزم سلام

همونطور که قبلا هم براتون نوشتم این روزها  اصلاحالم خوب نیست و نمیتونم زیاد فعال باشم  هر چند که کارای زیادی از قدیم مونده که براتون پست کنم اما مجبورم آروم آروم براتون پست بزارم  امیدوارم که منو ببخشید . این رولت حلوا رو هم به تمام خوانندگان عزیز این بلوگ  تقدیم میکنم


   

مواد لازم:

 

آرد گندم  : یک پیمانه

روغن : یک پیمانه 

شکر : یک پیمانه

یک  ورق نون بستنی من از سایز ۳۰ در ۴۰ سانتی استفاده کردم

 

آب : یک پیمانه

گلاب : یک سوم پیمانه

زعفران : یک سوم قاشق چایخوری

هل در صورت تمایل: مقداری

 

طرز تهیه:

برای شروع شکر و  آب رو میگذاریم به جوش بیاد وبعد  گلاب اضافه می کنیم. یکی دو جوش که خورد  از روی حرارت بر می داریم 

مرحله بعدیآرد را درون ماهیتابه  تفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد و به رنگ طلایی درآمد روغن را به آرد اضافه می کنیم.وقتی خوب مواد را مخلوط کردیم باید مطمئن باشی که مواد روغن کم ندارد چون هر آردی میزان خاصی روغن رو به خودش میگیره. ضمن برای رولت حلوا باید کامی چرب باشد در غیره اینسرت خوب رول نمیشه 

 

بعد از این که خوب مواد رو تفت دادیم و به رنگ قهوه ای در آمد مقداری از آب و شکر و گلاب و زعفران رو که قبلا با هم مخلوط کردیم را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم

حالا بقیه آب و گلاب و اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یک دستی حاصل بیاد .

 

از این به بعد دیگه باید مدام حلوا را هم بزنیم تا آب خودشو از دست بده و به روغن بیوفته و این زمان وقتی هست که مواد دیگه به تابه نچسبه و به صورت یک خمیر به هم چسبیده توی تابه  قلت بخوره

بلافاصله تا حلوا داغه اونو روی نون بستنی میریزن و کاملا پهن میکنین داغی و روغن حلوا نون بستنی رو نرم میکنه اگر دیدن به خوبی رول نمیشه کمی فقط کمی آب سپری کنین اما این روش رو زیاد توصیه نمیکنم چون نون بستنی رو بعد از رول شدن سفت و جویدنی میکنه برای اینکه کاملا مطمئن بشین از همون ابتدا روغن بیشتری استفاده کنین


 

+   پروشات ; ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ۱ شهریور ،۱۳٩٠

design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir